Стационарни

OPzS block

Стационарните блок клетки TAB OPzS са произведени по стандартна оловно-кисела технология.

Стационарните батерии тип OPzS са предназначени за приложение в телекомуникациите, компютърни системи, аварийно осветление, алармени системи, системи за контрол и мониторинг  в електроцентрали и разпределителни станции, ЖП гари, летища и др.

 

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

 


OPzS cell

Стационарните клетки TAB OPzS са произведени по стандартна оловно-кисела технология.

Стационарните батерии тип OPzS са предназначени за приложение в телекомуникациите, компютърни системи, аварийно осветление, алармени системи, системи за контрол и мониторинг в електроцентрали и разпределителни станции, ЖП гари, летища и др.

 

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

 


OGi

TAB OGi блок батерии са надеждни, вентилирани оловно-кисели батерии. Конструирани са за промишлени  приложения за захранване с изискване за висока степен на безопасност.

TAB OGi блок батерии могат да се използват, както при дълъг период на разряд (10 часа), така и при кратка продължителност на разряд (няколко минути). Основни области на приложение са DC системи за захранване в електро станции, UPS системи, индустриални системи и системи за аварийно захранване. Те могат да се използват също и за стартиране на  двигатели и при фотоволтаични системи.

 

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

 


UPS

TAB UPS са надеждни оловно-кисели батерии, оптимизирани за приложения характерни с големи разряди.

Основно приложение на TAB UPS са за непрекъсваемо захранване (UPS) в диапазона от 50 to 250 kVA. Батериите са идеални за стартиране на дизелови генератори за резервно захранване.

 

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

 


TOPzS

Индивидуални клетки от 2V и блокове от 6V и 12V в пластмасова кутия от полипропилен PP.

Стационарните батерии тип OPzS са произведени по DIN 40736, EN 60896 и IEC 896-1 стандарти.

+ Висок капацитет
+ Дълъг експлоатационен живот
+ Намалена поддръжка
+ Нисък саморазряд
+ Бърз и лесен контрол на нивото на електролита
+ Намалена консумация на вода

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

 


OPzV

Клапанно-регулираните оловно-кисели батерии TAB OPzV са идеални за източник на енергия за много приложения за резервно захранване.

Гамата TAB OPzV от клапанно-регулирани оловно-кисели батерии комбинират предимствата на рекомбинационната технология (почти без поддръжка поради много ниски емисии на газоотделяне) плюс предимствата на стандартните батерии с клапанно-регулиране и тръбни положителни плочи (т.е. дълъг живот с отлична циклична способност).

 

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ