За нас

Индустриални Батерии ЕООД е основана през 1996 година в град Търговище. Индустриални Батерии предлага широка гама от тягови, стационарни, стартерни и специални акумулатори и зарядни устройства.

История на компанията

През 1996г. се основава компания Индустриални Батерии ЕООД в град Търговище

През 2005г. откриване на лицензиран сервиз за тягови и стационарни батерии

През 2009г. стартиране на собствено производство на тягови батерии – PERPETUUM

В същата година, компанията  внедрява  система за управление на качеството EN ISO 9001:2008 и система за управление на околната среда ISO 14001

През 2009г. е издадено и разрешително от МОСВ за извършване на дейности по събиране и транспортиране на оловно-кисели акумулатори

През 2011г. откриване на официално представителство на Индустриални Батерии ЕООД в гр.Букурещ, Румъния

През 2015г. Индустриални Батерии Търговище стана  официален партньор и дистрибутор на TAB, Словения за България и Румъния

Ние имаме опита и познанията, затова вече повече от 20 години компанията си заслужи репутацията на надежден и предпочитан партньор, предлагащ високо качество батерии и услуги на своите клиенти.

Екипът ни от специалисти гарантира бързи решения на конкретни запитвания и професионална поддръжка на всички продукти от нашето портфолио.

Горди сме с широката гама продукти, повече от 30 000 типа акумулатори и зарядни устройства, които предлагаме. Основната цел на нашата компания да предлагаме високо качествени продукти на световно ниво в съответствие със световните стандарти е напълно реална и постижима.

Година след година с постоянство влагаме усилия за изграждането на надеждни и качествени продукти и услуги, които да удовлетворят изискванията на нашите клиенти и да улеснят работата им.  Качеството, е на което отдаваме най-висок приоритет  при разработването и усъвършенстването на всички продукти и услуги, които днес са неразделна част от нашите бизнес дейности.

 

Вие избирате Качество, Надежност, Прецизност!
Екипа на Индустриални Батерии

 

СЕРТИФИКАТИ

          

 

ОТЛИЧИЯ

"Най-добра българска фирма на годината" за 2015